top of page
  • Obrázek autoraŠtěpán Pírek

Týmové barvy 2: Tipsport extraliga

Minule jsme se podívali na týmové barvy týmů první české fotbalové ligy. A protože pro vás už chystáme i několik rozhovorů z hokejového prostředí, tentokrát se podíváme na týmové barvy nejvyšší hokejové ligy. Jaké barvy používají týmy nejčastěji a kdo se vymiká?


V Tipsport extralize hraje 14 týmů. Oproti nejvyšší fotbalové lize, přestože zde působí o dva týmy méně, je rozmanitost barevnosti znaků jednotlivých týmů o poznání větší. Tento obrázek vznikal v době, kdy nebylo rozhodnuto o postupujících či sestupujících do nebo z nejvyšší soutěže.

Sparta Praha se svojí bordó barvou opět stojí mimo klasickou škálu barev ostatních týmů. Častou kombinací byla také modro-bíláa samozřejmě červeno-bílá. A to z tohoto pohledu můžeme být rádi, že pražská Slavie pořád působí ve ruhé nejvyšší lize.

Update (4.5.2020)


HC Energie Karlovy Vary zveřejnili nové logo spolu s novými klubovými barvami.

Protože i my v SFT máme rádi kobinaci černé a bílé, nové logo Energie chválíme a je to za nás jednoznačně cesta kupředu. Otázkou zůstává, jak se jim podaří udržet černobílý styl i na dresech s množstvím nejrůznějších sponzorů nejen na dresech.

37 zobrazení

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page