top of page
  • Obrázek autoraŠtěpán Pírek

Dres oblíbeného hráče, ať už přestoupí kamkoli!

Mít ve sportovním prostředí v něčem jistotu je prakticky nemožné. Právě v tom spočívá jeho krása. Co je ale horší, než když si koupíte dres svého oblíbeného hráče a on hned v následujícím přestupovém okně změní tým?

Nedávno uvedená služba společnosti Amex, vás tohoto trápení zbaví.


Americká společnost American Express v nedávné době uvedla na trh produkt pod názvem AmEx’s Jersey Assurance. Co to je a jak to funguje?



Amex vytvořil partnerství se zámořskou basketbalovou ligou NBA. Pokud jste si koupili dres NBA, ale hráč, jehož jméno na svém dresu nosíte změnil tým, máte nárok na náhradu. Tato výhoda se pojí s oficiálním prodejcem dresů NBA Store. Pokud si koupíte týmový dres hráče NBA a tento hráč do 90 dnů od nákupu změní tým, můžete získat náhradní dres zdarma. Pokud k nákupu použijete kartu American Express, ochrana se prodlouží téměř na rok.





Co mohu získat jako náhradu?

Můžete si vybrat jednu z následujících možností: Nový týmový dres hráče, který změnil působiště. Dres pro jiného člena týmu, který váš hráč opustil.


Co se stane s mým starým dresem?

Budete ho muset zabalit a poslat zpět zákaznickému servisu Jersey Assurance. Za náhradní dres neplatíte žádné náklady na dopravu.








Občas je těžké vybrat si některý finanční produkt, ale tohle by zcela jistě mohlo být pro mnohé fanoušky důležitý faktor na misce vah. Je jen otázka času kdy Amex rozšíří svoje partnerství i s dalšími soutěžemi, jako je NFL, MLB nebo NHL.

43 zobrazení

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page