top of page
  • Obrázek autoraŠtěpán Pírek

Půl roku do startu!

Aktualizováno: 29. 3. 2023

V sobotu 16. září 2023 se uskuteční 11. ročník Havlíčkobrodského půlmaratonu. Po roce se opět potkáme v areálu Plovárenská, odkud proběhne start do závodu.


Registrace na Havlíčkobroský půlmaraton jsou nyní otevřeny a běžci se mohou přihlásit na webových stránkách závodu. Zájemci mají možnost zvolit si mezi půlmaratonem, Lidovým během, Štafetami a Dětskými závody.


V rámci registrace si účastníci závodu mohou zajistit i účastnické tričko s logem závodu. Tyto trička nejenom budou krásnou vzpomínkou na účast na závodu, ale také pomohou propagovat závod a vytvořit tak unikátní sportovní atmosféru. Tričko je vyrobeno z kvalitního materiálu a bude tak nejen připomínkou účasti na závodu, ale také skvělým doplňkem do běžeckého šatníku. Vybrat si budete moci hned ze dvou barevných variant.

Za loňskou podporu v podobě nákupu závodního trička, vám chceme velice poděkovat!



Havlíčkobroský půlmaraton je oblíbeným závodem mezi běžci, kteří ocení krásnou trasu v okolí řeky i historickým centrem města. Trať půlmaratonu je výzvou pro zkušené běžce, ale současně dostupná pro ty, kteří si chtějí vyzkoušet své síly a překonat vlastní limity. Tento závod v Havlíčkově Brodě je skvělou příležitostí, jak se setkat s dalšími běžci a vytvořit nové přátelství. Pokud tedy máte zájem o sportovní zážitek plný adrenalinu, neváhejte a zaregistrujte se na Havlíčkobroský půlmaraton již dnes.


22 zobrazení

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page