top of page
  • Obrázek autoraŠtěpán Pírek

Společně dokážeme víc!

Přesně tato slova na vás vyskočí, když si vyhledáte projekt FreeRunHelps.

A protože i my ve Sport Factory Teamu věříme, že je to pravda, rozhodli jsme se, že se spolkem FreeRunHelps, z.s. spojíme síly.



Projekt FreeRun vznikl v roce 2016 díky vášni ke sportu a myšlence spojit zábavu s něčím užitečným. Kvůli dobrému pocitu a kvůli tomu, že dnešní svět někdy není spravedlivý, jsme si uvědomili, že i malá pomoc se cení a počítá. Prostřednictvím závodů pomáháme pohybem – během, jízdou na kole či chůzí."  Letos se uskuteční již 5. ročník charitativního závodu Freerun20. Podrobné informace nejen o tomto závodě, ale i ostatních projektech, najdete na webové adrese: freerunhelps.com/cs/.


A jak bude vzájemná spolupráce vypadat? Jak možná víte Sport Factory Team, z.s. založili 3 kluci, FreeRunHelps, z.s. zase 5 děvčat. O rozdílech mezi pohlavími bylo napsáno možná více než by bylo zdrávo. My jsme se rozhodli, že těchto odlišností využijeme ke vzájemné podpoře a růstu. Slovy klasika „Ten umí to a ten zas tohle, a všichni dohromady udělají moc."


Holky mají obrovský cit pro vizuální a grafické zpracování, smysl pro detail a v situacích, kdy potřebujeme nezávislý, ale přesto směrodatný názor nám často pomáhají rozhodnout složité týmové situace. Navíc mají několikaleté zkušenosti s charitativními projekty, což nás na jejich práci oslovilo a věříme, že nám v tomto směru pomohou v pořádání sportovních akcí,"říká předseda Sport Factory Team, z.s. Tomáš Nejedlý.


A co říkají na spolupráci holky z FreeRun Helps?


Nad myšlenkou spolupráce s klukama ze SFT jsme nemusely dlouho přemýšlet! Tým kluků, kteří svými aktivitami vytvářejí něco, co má hodnotu se prostě nabízí k tomu, abychom spojili síly a navzájem se společnými zkušenostmi obohatili. Néé nadarmo se říká: víc hlav, víc ví! Těší nás být s klukama v kontaktu!"


Pod tato slova se rádi podepíšeme i my a těší nás, že vám můžeme společně přinášet ještě lepší sportovní zážitky!


59 zobrazení

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page